Escull els tipus de cortines enrotllables per a cases i empreses

La cortina enrotllable FIT® s'instal·la sense cargols. S'adhereix al marc de la finestra o porta directament, sense haver de foradar!
T'ajudem a escollir entre els diferents tipus de cortines enrotllables que pots instal·lar a la teva casa o empresa.

A Cortina Tècnica disposem d'una àmplia gamma de teixits i colors, així com sistemes tècnics que s'adapten a qualsevol ambient domèstic o per a empreses i oficines, deixa't aconsellar pels nostres experts, són molt enrotllats!

CORTINA ENROTLLABLE

La cortina enrotllable és instal·lable tant en interior com en exterior, ens cobreix la necessitat de cobrir tant espais petits com amplis finestrals.

Les cortines enrotllables ens ofereixen moltes solucions tècniques per a la instal·lació, s'adapta a les parets i als sostres de manera molt senzilla i segura alhora.

L'accionament és molt variat, doncs pot ser amb cordó, amb cadena, pot ser també amb maneta, guiada amb cables laterals d'acer i/o amb guies d'alumini.

El teixit s'adapta perfectament gràcies a la gran varietat de tubs d'enrotllament, amb diferents mesures de diàmetre. Aquests tubs estan fets de ferro o d'alumini, resistents i duradors, que permeten un enrotllament simètric del teixit gràcies a les ranures de via plana o ovalada.

Els suports i les tapes embellidores ajuden a donar un acabat a les cortines de màxima elegància i estètica, ja que amb els diferents colors disponibles i les diferents formes de terminals, permeten que visualment estigui tot el conjunt concorde.

CORTINA ENROTLLABLE AMB CALAIX

Aquest sistema que està dissenyat tant per a interiors com para exteriors, està disponible en 5 grandàries de calaix diferents (55, 65, 75, 85, 110 i 130mm) i igual que la cortina enrotllable normal, aquesta també s'acciona mitjançant cordó, cadena o maneta.

Quan es col·loquen en exteriors, s'instal·la un sistema de perfils que evita els moviments ocasionats pel vent (efecte vela), també s'instal·len patins telescòpics pivotants aconseguint així un moviment angular que absorbeix les desviacions.

El calaix oculta els mecanismes de la cortina, fabricat d'alumini extret amb tractament electrolític i ferro està indicat per suportar altes i baixes temperatures i inclemències atmosfèriques.

Fàcil instal·lació i manteniment molt senzill.

CORTINA ENROTLLABLE FIT

Ja coneixes la cortina que s'instal·la sense cargols? L'enrotllable FIT s'adhereix al marc de la finestra o porta directament, sense haver de foradar!

S'instal·la en interior

Aquest tipus de cortina s'instal·la en interiors. El calaix on s'enrotlla el teixit és de dimensions reduïdes, la seva col·locació és mitjançant cinta adhesiva de doble cara molt potent, que s'adapta a qualsevol superfície i a més resisteix fins a 120º de temperatura.

Els tipus de guies

2 tipus de guies existents per a la seva col·locació: la guia plana, indicada en superfícies planes, sense travessers ni motllures. O bé la guia U, on no requereix tanta precisió per prendre les mesures exactes de la seva col·locació. S'instal·la en portes i finestres que tinguin motllures o travessers a la zona acristallada. La seva col·locació sempre anirà en la superfície plana. Per a les guies existeixen 3 colors diferents: blanc, gris o marró.

Els teixits i colors que s'adapten i decoren

Per als tres colors de les guies existeix un ampli ventall de colors de teixits diferents que s'adapten i combinen perfectament.

Quant als teixits, disposem d'opacs (Black-Out) teixits translúcid, transparents i el clàssic Polyscreen.

Categoria: