Tendals

 • tendal color blanc infinity per a terrassa en casa unifamiliar amb piscina
 • tendal luxor per a terrassa en casa unifamiliar
 • tendal model troy color blanc per a terrassa de casa particular
 • tendal model nadesmo color gris per a terrassa de casa particular amb piscina i jardi
 • tendal exclusive per a terrassa de casa amb psicina i jardi
 • tendal model omega per a terrassa de casa particular
 • tendal corredís color blanc model marino per a terrassa de casa particular
 • tendal orredís model discovery color blanc per a terrassa d'un bar restaurant
 • tendal per a balcó en casa particular, tendal en color blanc
 • tendal per a balcó model mediterrani, a ratlles blanques i grogues
 • tendal per a finestra en casa particular
 • tendal model cosmopolitan en ratlles blanques i tarjonges per a local comercial
 • capota per a local comercial color blau

Disposem d’una gran varietat de tendals depenent la seva ubicació: terrasses, balcons, finestres, interiors...

Amb teixits d’alta qualitat per a la protecció solar, i amb una gran varietat de colors.

Els automatismes varien segons les necessitats de cada client, manual, motoritzat amb interruptor, amb comandament a distància, tendals que es despleguen o es recullen automàticament, programats de forma intel·ligent gràcies als seus sensors.

 

Tipus de tendals:

 

Per a terrasses: models Omega i Omega amb cofre, és un tipus de tendal que s’adapta a qualsevol tipus d’espai. És un tendal funcional i amb els diferents models de lones i accessoris, fan que llueixi un tendal excepcional. Els perfils i els components estan fabricats d’alumini lacat.

Model Exclusive i Exclusive amb cofre: aquests estan dotats de braços invisibles, indicats per a cobrir espais d’un màxim de 6 metres de línia, tenen un suport que permet una òptima fixació frontal, lateral i sota sostre, amb un sistema d’inclinació i regulació dels braços. També disposa d’uns terminals que faciliten la seva subjecció de la barra davantera.

Model Nadesmo: també és de braços invisibles, que van muntats sobre una barra de 40x40. Està indicat per a grans façanes. El tipus de subjecció permet posar més punts de fixació a la paret. El suport dels braços és independent del suport on es fixa la barra on s’enrotlla la lona, és per això que els braços es poden posar en una altra posició que no sigui a l’extrem del tendal, cosa que fa que la força d’extensió quedi ben repartida.

Model Troya: és un tendal innovador, que garanteix un molt bon resultat qualitat-preu. S’utilitza també quan es necessiten més metres de sortida que de línia. Per aquest model de tendal existeix un kit suplement de braços creuats.

Model Cofre Novo: Aquest tendal és robust, lleuger i elegant alhora. Disposa d’unes prestacions i capacitat les quals permet obtenir unes dimensions que poden arribar a cobrir fins als 5m de línia per 3 de sortida amb un únic joc de braços.

Model Cofre Luxor: té les mateixes característiques que el Cofre Novo, però aquest cobreix una major superfície: 6m de línia per 4m de sortida, també amb un únic joc de braços.

Model Cofre Infinity: És un tendal amb formes rectes, dissenyat especialment com a referent tecnològic, ja que disposa d’un sistema d’auto posicionament de la inclinació en cada maniobra, la qual cosa permet que el mecanisme pugui estar col·locat en un espai més reduït.

 

Tendals per a finestres i balcons: Model Mediterrani: és un tendal que s’instal·la al sostre, el braç és de 50cm i va subjectat a la barra davantera que és extensible.

Model Window: com descriu el seu nom, indicat per a finestres, ja que pot variar la inclinació. Disposa d’una molla amb tensió progressiva en el seu interior, cosa que evita que la lona es mogui per causa del vent.

Model Regio: aquest tendal porta un cofre integrat, permet que els accessoris i la lona quedin protegits de les inclemències meteorològiques allargant així la duració de l’estat de la lona en unes òptimes condicions. Aquest tendal va equipat amb suports de paret de dimensions reduïdes les quals faciliten la seva col·locació en qualsevol espai.

 

Tendals corredissos: el model Marino és el més habitual, va instal·lat a la paret i al davant va subjectat sobre una porteria dissenyada per suportar les guies per on llisquen les barres Inter mitges del tendal. S’acciona a través d’una corda però també és possible motoritzar-lo. Inclou 3 guies a partir de 5m de línia. Existeix el tendal Marino de paret a paret, sense porteria, el que disposa de dues porteries també està disponible, aquest va amb 4 pals fets d’alumini, amb la possibilitat d’instal·lar cortines al voltant per crear un ambient càlid i privat.

Model Discovery:  és la solució ideal de tendal per a cobrir sostres de vidre, l’accionament és mitjançant motor i el cofre recull perfectament la lona per a que quedi ben protegida.

 

Tendals de capota i pèrgola: Les capotes estan disponibles amb 4 o 5 anelles de perfil, que son grans i permeten fer les curvatures per a que s’adaptin perfectament a la façana. Els accessoris van a joc. La recollida va per corda amb opció de  motor. I les pèrgoles estàn formades per una estructura rectangular o quadrada. S’adapten a qualsevol espai, és un element bàsic a les terrasses d’estiu. També existeix la possibilitat d’afegir cortines al voltant.

Per a qualsevol informació addicional us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu info@cortinatecnica.com o a través del telèfon 672.107.735 o 93.210.01.98

Sol·liciti un pressupost sense compromís