Cortines Verticals

Presumeix d'unes coltines verticals. A Cortina Tècnica t'assesorem, aconsellem i instal.lem les cortines. Disposem d'una gran varietat de colors i teixits. Descobreix el teixit tècnic screen, et proporcionarà confort, elegància i un estalvi energètic considerable al llarg de l'any. Treballem per a empreses i particulars.
  • Cortines Verticals per a un despatx en unes oficines de barcelona
  • Cortines Verticals per a unes oficines de barcelona
  • cortines verticals per a finestres per a un edifici situat a canet de mar
  • cortines verticals per a finestres per a un edifici situat a canet de mar, visita interior
  • cortines verticals per a finestres per a un edifici situat a canet de mar, visita exterior
  • cortines verticals per a finestres per a un edifici situat a canet de mar, visita exterior
  • cortina vertical color blanc per a habitatge particular
  • detall cortina vertical

Les cortines verticals permeten una major o menor entrada de llum i visibilitat en tan sols dos simples moviments, gràcies a les seves lames giratòries, que ens ofereixen un gir de fins a 180º. El sistema de recollida d’aquest producte, permet que les lames es recullin tant a la dreta com a l’esquerra o amb obertura central, separant les lames als dos costats.

El tipus d’accionament pot ser mitjançant cadena o bé motoritzat amb comandament a distància. Les nostres lames tenen una mida d’ample o bé de 89mm o de 127mm, i una gran varietat de colors i tipus de teixits.

Les cortines verticals estan més enfocades a oficines i centres de treball, però també es poden instal·lar a qualsevol tipus d’espai inclinat (com pot ser el forat d’una escala) o també amb corba, gràcies a la possibilitat d’un riell corbat. Són ideals per a separar ambients de grans dimensions, i grans finestrals. Tenen una dimensió de fins a 6m d’ample o 6m d’alt, amb una màxima superfície de 24m2. Un solapament perfecte de les lames amb una separació equidistant, fan que aquest tipus de cortines llueixin visualment sempre elegants.

Amb la instal·lació de la cortina vertical sempre tindrem la opció de col·locar el sistema de seguretat infantil, que ve inclòs. Això ens permet ancorar la cadena a la paret sense perill per què els més petits no s’enredin en ella.

Tenim la possibilitat d’escollir el tipus de teixit desitjat, des de materials tècnics a teixits decoratius.

Cortina Tècnica, instal·lació i venda

Sol·liciti un pressupost sense compromís