Cortina enrotllable FIT ® instal·lació sense cargols en finestres o portes

Descobreix la cortina enrotllable FIT, s'instal.la sense cargols, de manera fàcil i ràpida. A Cortina Tècnica t'assessorem, aconsellem i instal.lem les cortines. Disposem de diferents tipus de teixits i colors i acabats. Treballem tant per a empreses com per a particulars.
  • Cortina enrotllable FIT ® instal·lació sense cargols en finestres o portes
  • Cortina FIT ® instal·lació sense cargols, s´addereix a finestres o portes acristalades
  • cortina fit sense cargols per a habitacio de matrimoni de casa particular
  • cortina fit color blanc per a sala d'estar per a casa particular

La cortina enrotllable FIT s’instal·la sense necessitat de cargols, s’adhereix al marc de la finestra o de la porta directament una una cinta de doble cara molt potent. No cal fer forats!

S’instal·len a interiors: El calaix on s’enrotlla el teixit es de dimensions reduïdes, la seva col·locació és mitjançant una cinta de doble cara molt potent, que s’adapta a qualsevol superfície i a més a més resisteix fins a 120º de temperatura.

Tipus de guies: Dos tipus de guies diferents per a la seva col·locació: la guia plana: indicada en superfícies planes o la guia en U: on no requereix tanta precisió per a la seva col·locació. S’instal·la en  portes i finestres amb quarterons a la zona del vidre, la seva col·locació anirà sempre a la zona de la superfície plana.

Existeixen 3 colors diferents de guies: blanc, gris o marró.

Els teixits i colors que s’adapten i decoren: pels tres colors de guies, existeix una àmplia gama de colors i diferents teixits que s’adapten i combinen perfectament.

Disposem de teixits opacs, translúcids i també del Polyscreen.

Cortina Tècnica, instal·lació i venda

Sol·liciti un pressupost sense compromís