Cortines Venecianes de fusta (35mm/50mm)

Les cortines venecianes de fusta son ideals per a regular fàcilment les lames i deixar entrar la llum i la visibilitat necessaria en cada moment. Aquest tipus de cortina crea una sensació elegant i càlida al lloc on està col.locada. A Cortina Tècnica assesorem, aconsellem i instal.lem les cortines. Disposem d'una gran varietat de colors i acabats. Les lames poden ser de dos amples diferentes o de 35 o 50mm. Treballem tant per a empreses com per a particulars.
  • cortina veneciana de fusta per a sala d'estar de casa particular
  • cortin veneciana de fusta colo blanc per a menjador de casa particular
  • detall lames cortina veneciana de fusta de color blanc

Les cortines venecianes de fusta se solen instal·lar a les llars, on les lames horitzontals es poden regular fàcilment per a no deixar passar la llum, o jugar amb la visibilitat desitjada en cada moment.

Les lames de fusta, gràcies al seu noble material, ofereix a l’estança on estan col·locades, un aire càlid i elegant. Les subtils línies que creen les lames, fan que la llum passi al gust escollit amb total naturalitat. Un espai acollidor on la fusta ressalta com a gran protagonista.

Treballem amb dos tipus de mides d’amples diferents de lames: poden ser de 35 o de 50mm.

Pots escollir posar-les amb escaleta o cinta, la cinta li dona més vida a la cortina i es pot combinar amb diferents colors tèxtils amb el color de les lames de fusta. L’escaleta és més subtil visualment i li donar el màxim protagonisme a les lames de fusta.

El sistema per accionar les venecianes de fusta pot ser o manual a través de cadena o cordó, o bé motoritzat accionat amb comandament a distància.

Existeix una gran diversitat de colors i acabats amb diferents estils, és per això que les cortines venecianes de fusta s’adapten a diferents tipus de mobiliari de la llar i en ambients molt diversos.

Amb les cortines, subministrem el sistema de seguretat infantil, que mitjançant una peça de plàstic, permet subjectar la cadena a la paret perquè els nens no s’hi enredin.

Cortina Tècnica, instal·lació i venda

Sol·liciti un pressupost sense compromís