Teixit tècnic Screen

  • teixit tecnico screen
  • garantia tenacitat i resistencia de teixit

Aquest teixit ens aporta una òptima entrada de llum en l'estança però priva l'entrada dels rajos UV, amb el seu conseqüent estalvi energètic que això ens brinda en qualsevol estació de l'any.

Adaptable a qualsevol situació, instal.lable tant en interiors com en exteriors.

Es fabrica amb un procediment específic que unint fibres de vidre, que abans de teixir-se, s'han recobert individualment, seguidament es teixeix en telers electrònics d'ultima generació. L'acabat final ens ofereix un teixit ignífug M1, certificat per ISO 9001, 9002.

Ens aporta bona visibilitat cap a l'exterior però alhora amb la dificultat que des de l'exterior es vegi l'estança.

És un producte que protegeix dels enlluernaments.

El color del teixit no s'altera amb el pas del temps, no es deforma i la seva neteja amb un drap humit fa que sigui fàcil de mantenir en perfecte estat.

El teixit tècnic Screen té un gruix de 0,25mm a 0,80mm, això variarà segons on hagi d'anar instal·lat. (Interior o exterior)

L'obertura del teixit es tria segons les necessitats de cada client, aquestes obertures es mesuren en percentatges sent un 0% un teixit opac, passant pel 1% o 3% que ja ens evita reflexos en pantalles d'ordinador o televisors, 5%, 10%, 14% i fins al 16% que aporta una major entrada de llum.

El pes és variable, des de 160*gr el metre quadrat a 800*gr/m2 en el teixit opac.

Existeix una àmplia gamma de colors disponibles per a aquest tipus de teixit.

Sol·liciti un pressupost sense compromís