...Sabies què...?

T'expliquem algunes curiositats dels diferents tipus de cortines, per exemple: sabies que...

 

- Les cortines PLISADES: són les que tenen un menor paquet de recollida, i es poden instal.lar en una superfície inclinada.

- Les VENECIANES D'ALUMINI: es poden escollir entre dos tipus de lames diferents, o bé la mida de 16 o la de 25mm, que son les més comuns.

- El PANELL JAPONÈS: Per a que quedi perfecte es recomana que les mides dels panell oscil.lin entre els 60-90cm. Les recollides poden ser de múltiples maneres: a l'esquerra, a la dreta o inclús a la zona central.

- Les cortines VERTICALS: també es poden instal.lar en una superfície inclinada i són les úniques cortines que poden tenir una forma corba i adaptar-se a qualsevol forma arquitectònica.

- Sabies que les CORTINES ENROTLLABLES es poden escollir entre 2 tipus de caigudes diferents? O bé l'enrotllat del teixit pot ser normal: que el teixit cau per darrera el tub (enganxat al vidre) o bé l'enrotllat invertit, que no es veu el tub on s'enrotlla el teixit perqè el tapa quan cau, el que fa que es formi un coixí d'aire entre el vidre i el teixit (que queda més separat amb aquesta opció) d'aquesta manera no passa ni el fred ni la calor a l'estança on està col.locada la cortina, proporcionant així un estalvi energètic considerable al llarg de l'any. La cortina enrotllable és la cortina més econòmica (amb l'obertura del 5%, que és la més comú) disposem de més de 20 colors diferents. Per a la seva col.locació, tots els components: els suports, la cadena, els contrapesos..van a joc amb el color de la cortina.

 

Categoria: 
Tags Blog: