Estors Enrotllables Interior

Llueix unes cortines enrotllables per interior. Nosaltres t'assessorem, aconsellem i instal.lem les cortines. Escull la llum que vols deixar passar. Disposem d'una gran varietat de colors i de teixits. Descobreix el teixit tècnic screen, gaudiràs de confort, elegancia i un estalvi energètic considerable al llarg de l'any. Treballem tant per a empreses com per a particulars.
 • cortines enrotllables per a oficina del poble nou color blanc
 • cortines enrotllables per a oficina en sala comu, cortines color blanc per a finestrals
 • Estors Enrotllables Interior de color gris per a aula d'escola
 • cortines enrotllables per a oficina en sala, cortines color blanc per a finestrals
 • Estors Enrotllables Interior doble cortina decorativa i opaca
 • Estors Enrotllables Interior per a sala d'estar en habitatge particular
 • cortines enrotllables color perla instalades en una gestoria de barcelona
 • cortines enrotllables amb teixit tecnic screen color blanc instalades en una nau d'oficines a la zona de la maquinista de barcelona
 • cortines enrotllables per a oficina
 • cortina enrotllable de teixit tecnic screen color perla en balconera d'habitatge particular per al menjador
 • cortina enrotllable de color blanc per a blanconera de casa particular a l'example de barcelona

Aquest tipus de cortina caracteritzada pel seu teixit, i per la òptima filtració solar, amb això aconseguim un elevat estalvi energètic en qualsevol estació de l’any.

Les cortines enrotllables per interior estan pensades per a finestres de mides reduïdes a fins i tot finestres de mida XXL. Tenim disponibles una amplia gama d’opcions. Són cortines instal·lables a qualsevol lloc de la casa. Disposem de tot tipus d’accionaments: manual mitjançant la cadena o manivel.la,  a motor i amb comandament a distància.

Tenim una gran varietat de colors de teixits, els accionaments sempre van a joc amb el color escollit. Els suports de les cortines son de disseny ultra fi, que llueixen com a perfecte complement amb les cortines. Podràs escollir entre diferents tipus de contrapesos per donar-li un acabat diferent a les teves cortines, personalitzat al teu gust: pots posar un terminal ocult, en forma de llàgrima o rodó. La ultima opció és posar un terminal vist al que anomenem Slim.

Hi han diferents tipus d’obertures per escollir en el teixit, per  deixar passar la quantitat de llum desitjada. També treballem amb teixits opacs, per no deixar que entri la llum i inclús amb doble teixit: opac i decoratiu a la mateixa cortina, aquesta és una solució per jugar amb l’entrada de llum desitjada en cada moment del dia.

Als muntatges de les cortines, sempre subministrem el sistema de seguretat infantil, que és una peça que permet subjectar la cadena a la paret, així no penja i no hi ha perill per que els nens s’hi enredin.

Quan instal·lem dues o més cortines en una àmplia superfície, tenim la opció de posar el doble suport, cosa que ens permet una distància mínima entre cortina i cortina. És un sistema visualment més elegant i òptim pel pas de la llum.

També cal destacar que el teixit Polyscreen es 100% de fabricació espanyola. És ignífug (impedeix la propagació del foc – Normativa C1) Ens dota d’un considerable estalvi energètic (de fins un 25%) i té un fàcil manteniment, només és necessari netejar-lo amb un drap humit amb sabó neutre, un parell de vegades a l’any. Gràcies a la seva composició antibacteriana, ni les bactèries ni la pols s’adhereix al teixit.

Les cortines enrotllables per interior amb teixit tècnic screen, ens aporten diferents beneficis, son resistents, no s’esfilagarsen ni es trenquen. Tampoc es deformen vers els canvis de temperatura, sempre es mostraran fermes, sense plecs ni arrugues. Gràcies als graus d’obertura, obtindrem una major o menor transparència.

Sol·liciti un pressupost sense compromís