Cortina Plisada

La cortina plisada, la millor solució per adaptar una cortina en un espai irregular. Plecs perfectes i perdurables en el temps. Nosaltres t'assessorem, aconsellem i instal.lem les cortines. Disposem d'una gran varietat de colors i teixts, llisos, estampats i opacs. A Cortina Tècnica treballem per a empreses i particulars.
  • cortina plisada color gris perla per a sala d'una casa
  • Cortina Plisada per a finestra d'oficina en color gris
  • cortina plisada color blanc per a una finestra d'un habitatge

La cortina plisada té la particularitat que s’adapta a qualsevol dificultat d’espai irregular que ens trobem, ja sigui llocs triangulars de finestres o portes.

Disponible una gran varietat de colors, que aporten calidesa a l’espai on es col·loca la cortina. Colors llisos, estampats, opacs, i confecció en teixit en forma de niu d’abella on no hi ha forats i no es cola la llum.

Amb el sistema equipleat garantitzem un plec del teixit perfecte i perdurable en el temps.

Diferents tipus d’accionament ens permeten pujar i baixar aquest tipus de cortina: cordó, cadena, tirador i motor, que pot aplicar-se tant per a recollida en pla horitzontal com en vertical.

Existeix la opció de posar doble teixit en una mateixa cortina: que permet la combinació entre dos teixits, un decoratiu i l’altre opac.

Els plecs poden ser de dos mides diferents, de 20mm per als teixits decoratius i tècnics i de 25mm pels teixits de doble cel.la i opacs.

Les cortines plisades inclouen el sistema de seguretat infantil, que mitjançant una peça de plàstic, permet subjectar la cadena a la paret perquè els nens no s’hi enredin.

Cortina Tècnica, instal·lació i venda

Sol·liciti un pressupost sense compromís