Cortines Venecianes d'alumini (16mm/25mm)

Cortines venecianes d'alumini, ideals per a regular facilment i deixar entrar o no tant la llum com la visibilidat en cada moment. Desde Cortina Tècnica t'assessorem, aconsellem i Instal.lem les cortines. Disposem d'una gran varietat de colors i acabats. Les lames poden ser de 2 mides d'amples diferents, o be de 16mm o de 25mm. Treballem per a empreses i per a particulars.
  • cortina veneciana d'alumini color gris per a grans finestres
  • Cortines Venecianes d'alumini per a separacio de sales d'oficina
  • detall cortina veneciana d'alumini lames color gris

Aquest producte normalment està destinat a empreses, oficines, botigues, despatxos...on les lames horitzontals es poden regular fàcilment per a deixar passar la llum o tenir la visibilitat desitjada en cada moment.

Les lames amb les que treballem tenen dues mides d’amples diferents: poden ser o be de 16 o de 25mm.

El sistema per accionar les cortines venecianes d’alumini pot ser o bé manual, a través de cadena, cordó o bastó, o bé motoritzat i accionat amb comandament a distància.

Tenim disponible una àmplia gama de colors, d’acabats i d’opcions per a completar aquesta cortina pràctica i funcional. El color dels perfils es combinen amb els més de 80 colors de lames que tenim disponibles. Un pantone del més variat i amb diferents acabats: mate, brillant, perla...per a poder lluir una cortina veneciana d’alumini del més elegant a cada finestra.

Aquest tipus de cortina té un sistema de fre amb un rodet articulat que la seva funció és repartir la pressió dels fils, evitant així el desnivell de les lames.

Existeix la màxima precisió gràcies a l’exclusiu sistema Interlacing, que subjecta la lama evitant que se surti cap als costats cada cop que s’acciona la cortina, i això ens permet elaborar formes irregulars.

La cortina veneciana d’alumini model Omega, és ideal per a ambients humits i salins, ja que la seva composició és 100% d’alumini. El capçal incorpora una làmina superior de tancament protegint així els components interns. El terminal tancat amaga les fixacions de les cordes i escaletes i a part, també evita que hi entri la pols. Amb la opció de guiat amb tap, permet una alineació i un tancament perfecte.

Amb les cortines, subministrem el sistema de seguretat infantil, que mitjançant una peça de plàstic, permet subjectar la cadena a la paret perquè els nens no s’hi enredin.

Cortina Tècnica, instal·lació i venda

Sol·liciti un pressupost sense compromís