Teixit tècnic Screen per a cortines enrotllables i verticals

Cortinas enrollables con tejido técnico screen de color negro instaladas en ventanas de vivienda en Cobera del Llobregat

A Cortina Tècnica treballem amb tot tipus de teixits, però prestem una especial atenció al Teixit Tècnic Screen, es presenta en format "enrotllable screen" o en "cortina vertical screen", amb lames de 89mm o 127mm. Amb la seva classe i senzillesa ens aporta elegància, calidesa en l'estança i uns significatius avantatges que detallem a continuació:

El Screen és ideal per a interior i exterior

És un tipus de teixit que es pot instal·lar en qualsevol lloc, ja sigui en interior o exterior, amb el que per netejar-ho solament necessitem passar un drap humit. Té la particularitat de no deformar-se, mai canvia de color (ni amb els rajos del sol) i no envelleix.

Si ho instal·lem en interiors, elimina per complet els reflexos en pantalles d'ordinador i televisors, segons el grau d'obertura del teixit triat.

Ens proporciona una bona visibilitat a l'exterior i no altera la percepció dels colors.

El teixit tècnic screen és ignífug (M-1) i protegeix dels rajos del sol.

Estalvi energètic amb les cortines de teixit Screen

I a part de tot això, si disposem de cortines amb teixit screen, ens beneficiem d'un important estalvi energètic, tant a l'hivern com a l'estiu, a causa d'un matalàs d'aire que es genera entre el teixit i el vidre, que per convecció natural es va mantenint a la temperatura interior, fent així una barrera amb el clima exterior.

Screen opac o lluminós, regulació de llum per tipus d'obertura

Aquest tipus de teixit presenta com hem dit anteriorment diverses opcions d'obertura (entramat del teixit): pot ser completament tancat (0% d'obertura), el qual es converteix en un teixit opac (Black-Out), o amb percentatges on el nombre percentual com més gran sigui, major quantitat de llum deixarà passar.

Accionaments i accessoris del mateix color

L'accionament d'aquest teixit enrotllable pot ser de diverses formes, amb cadena (format tradicional) amb manubri o maneta, o bé accionament amb motor. Quan es col·loquen en exteriors, sempre va acompanyat d'un guiat especial amb cables d'acer o amb guies laterals.

En Cortina Tècnica, col·loquem les cortines en interiors amb la cadena del mateix to que el teixit, així el conjunt queda totalment integrat visualment, el mateix fem amb els embellidors dels mecanismes.

Vols conèixer els tipus i preus de cortines Screen de Cortina Tècnica?

Sol·licita ara un pressupost i informació ampliada sobre els preus i tipus de cortines amb teixit screen. Els nostres tècnics li ajudaran a escollir la millor opció per a la seva instal·lació domèstica o en la seva empresa a la província de Barcelona. Disposem de tot tipus de cortines a mesura amb teixit screen, colors i obertures.

Categoria: